• Gratis verzending en retour
 • Snel en eenvoudig bestellen
 • Snelle persoonlijke levering

Voorwaarden.

 1. De Groepsaankoop.

  Voor deze Groepsaankoop stellen we telkens 2 Modellen voor die aan een scherpe prijs worden aangeboden. 

  Er zijn steeds maximaal 50 Plaatsen beschikbaar dit om vraag en aanbod te kunnen garanderen. 

 2. Hoe komt te de verkoop tot stand?

  Een Bestelling kan worden geplaats bij Lo@velo via het aangegeven contact Formulier onderaan de pagina.
  U koopt rechtstreeks aan bij Minerva. Het bedrijf Minerva BT NV is gelegen te Bargiestraat 32, 8900 Ieper. U kan ze steeds bereiken op het telefoonnummer,
  +32 (0)57 48 75 00 of op het e-mailadres, info@formula-cycling.be. Na betaling vindt er een eigendomsoverdracht plaats van het aangekochte goed van Minerva naar u.
  U hebt recht op de prijs die vermeld staat op de website bij het aankopen van het product, ook al wijzigt de prijs nadien. U kan betalen met Bancontact, Visa, Mastercard, American Express, iDEAL, Belfius Direct Net, ING home’pay en KBC/CBC payment button.

 3. De Levering.

  De informatie wat betreft de aankoop wordt eerstdaags aan Minerva overgeleverd. Zij verwerken de bestelling en verzorgen de levering in 3 tot 4 weken. Deze leveringstermijn is indicatief en bijgevolg niet bindend. Ook indien u de fietsen wenst terug te geven, regelt Minerva dit.

  Aankopen kunnen enkel geleverd worden op adressen binnen het Belgisch grondgebied.

  Op de factuur zal u aanvullende voorwaarden vinden van Minerva. Blijken deze voorwaarden tegenstrijdig met de voorwaarden hier vermeld, dan primeren de voorwaarden die u hier kan vinden.

 4.  

  Garantie.

  Minerva biedt u 3 jaar garantie op alle fietsen. Alle voorwaarden met betrekking tot de garantie zijn door hen bepaald. Informatie hierover kan u bij Minerva terugvinden. Wenst u te beroepen op u recht op garantie, dan contacteert u Minerva.

 5. Toepassing.

  De toepassing van de voorwaarden is op alle artikelen die via de webshop www.lo-velo.be  aangekocht worden. U aanvaard impliciet de voorwaarden wanneer u een aankoop doet op Lo-velo.be. Blijkt een van de voorwaarden onwettig of niet toepasbaar, dan blijven de andere voorwaarden nog steeds geldig.
  De overeenkomst wordt gesloten in het Nederlands. Het argument dat de klant zijn Nederlands niet voldoende is om de overeenkomst te sluiten, kan niet leiden tot de onwettigheid van de voorwaarden.

 6. Rechtssysteem.

  Deze voorwaarden vallen onder het rechtssysteem van België. Bij geschillen zal dit wetssysteem toegepast worden.
  Aanpassingen van de algemene voorwaarden
  Het is mogelijk dat lo-velo.be zijn voorwaarden aanpast. Hiervoor geven wij geen voorafgaande kennis. Bij het gebruik van de website gaat u impliciet akkoord met de voorwaarden die van kracht zijn op dat moment.